Bona Tapas special

Caroline van Bona Tapa is dè tapasspecialist uit de regio! Wil jij die typische Spaanse smaak echt leren kennen, maar ook bereiden? Caroline vertelt vol vuur over de bereidingswijze van échte Spaanse tapas en deelt deze avond authentieke, typisch Iberische familierecepten. Samen met Carolina ga je aan de slag en krijg je bovendien de beste tips hoe je mooie tapasvariaties kunt maken.

In 2017 hebben we deze populaire workshop al eerder georganiseerd. Dit jaar gaan we met een andere opzet aan de slag: We gaan samen tapas bereiden met andere gerechten en nieuwe recepten!

Binnenkort

We ontvangen je graag om 19.00 uur en gaan dan meteen van start. Samen met Caroline bereidt je diverse tapas en leer je waarmee je allemaal kunt variëren.


Deze clinic kost 39,50 euro, inclusief het eten en een drankje bij de maaltijd.


Er is geen specifiek voorkennis vereist voor deze clinic.

Caroline Juliàn Labraña:

Caroline Juliàn Labraña is geboren in Curaçao uit een Catalaanse vader - geboren en getogen in hartje Barcelona- en een Nederlandse moeder. Al op jonge leeftijd is zij door de Catalaanse invloeden van haar vader een grote passie ontstaan voor het koken, met name die specifieke keuken. Zij is opgegroeid met al die heerlijke gerechten die de Spaanse keuken te bieden heeft en leerde van haar familie diverse authentieke gerechten te bereiden.