Christine vertelt haar echte bakgeheimen!

Wil jij écht meer weten over bakken? Christine gaat op regelmatige basis demonstraties geven en vertelt dan waar het op aan komt bij het maken van brood en banket. Op een zaterdag gaat zij aan de slag met de authentieke Limburgse vlaai. Christine doet al jaren mee met de Limburgse vlaaienkeuring en is dus op de hoogte van alle details, voor het maken van een goede vlaai. Zij deelt nu graag haar tips en trucs om zelf thuis mee aan de slag te gaan.

Binnenkort

We ontvangen je graag om 14.00 uur en gaan dan direct van start. Christine vertelt over de verschillende uitvoeringen van vlaai, het bereiden van de benodigde vruchten en hoe je het beste kunt bakken. Omstreeks 17.00 uur is het einde van de bijeenkomst.

Deze clinic kost 32,50 euro, inclusief vlaai en koffie of thee.

Er is geen specifiek voorkennis vereist voor deze clinic.

Over Christine Nijssen:

Christine Nijssen wilde als kind al bakker worden. Met twee ooms die bakker waren en een moeder die wekelijks verse vlaai bakte, kreeg zij al vroeg een mooi voorbeeld. Christine vindt dat ze het mooiste vak van de wereld heeft. Samen met haar bakkers staat ze elke nacht op, om met veel liefde en vakmanschap het dagelijks brood te bakken. Natuurlijke, ‘levende’ grondstoffen vormen voor haar de inspiratie om ambachtelijke producten te maken.