De Thaise keuken metYuhpin

Steeds meer mensen bezoeken Thailand en de Thaise keuken wordt mede hierdoor steeds populairder. De Thaise keuken is zeer divers: van stoofgerechten tot snelle wokgerechten, van knapperige salades tot krokante hapjes. Yuhpin Yaiyong verteld je daar graag meer over. Samen met Yuhpin ga je een aantal populaire Thaise gerechten bereiden. Wil jij weten hoe je om gaat met vijzel en wat je allemaal kunt doen met koriander, citroengras, kokos en rode peper? Deze heerlijke smaakmakers van de Thaise keuken zijn voor jou geen geheim meer na deze bijeenkomst.

De workshop Thaise Keuken organiseren we al voor de derde maal, steeds een succes, telkens nieuwe gerechten en smaken.

Zaterdag 27 oktober 2018

We ontvangen je graag om 13.00 uur en gaan dan meteen van start. Samen met Yuhpin gaan we een paar hoogtepunten uit de Thaise keuken maken. En kan je zien hoe je met typisch Thaise ingrediënten een maaltijd bereid. Natuurlijk gaan we samen proeven van de gerechten. Omstreeks 17.00 uur is het einde van de bijeenkomst.

Deze clinic kost 39,50 euro, inclusief het eten en een drankje bij de maaltijd.

Er is geen specifiek voorkennis vereist voor deze clinic.

Over Yuhpin Yaiyong:

Yuhpin Yaiyong woont al jaren in Grashoek en is inmiddels gewend aan het frisse Nederlandse klimaat. Desondanks heeft ze soms nog wat moeite met de taal, maar samen met Carin, die al meer dan 20 keer in Thailand is geweest, kan ze je alles vertellen over de Thaise keuken.
Yuhpin komt nog jaarlijks in Thailand en struint ook in Nederland Thaise markten en Toko's af om steeds gebruik te maken van de authentieke Thaise ingrediënten. Maar ook hoe je zonder al te veel inkopen makkelijk in je eigen Nederlandse keuken de basis kunt leggen voor de geurige en smakelijke Thaise keuken.