Hoera herfst!

De bladeren vallen en sommigen onder ons beginnen al wat sip te kijken, maar dat is niet terecht! De herfst is vanuit culinair oogpunt misschien wel de mooiste tijd van het jaar. De markt puilt uit van verse groenten, paddenstoelen en allerlei pompoenen. De slachtmaand is nakende, het wild is in aantocht en de 'r' in de maand kondigt ook de komst van de schaaldieren aan. Kortom, volop inspiratie voor een culinaire uitdaging. In deze kookworkshop gaan we samen aan de slag met ingredienten van het seizoen. We gaan, culinair gezien, een tandje bijzetten, wellicht kooktechnieken die je nog niet kent. Durf jij een culinaire uitdaging aan?

Vrijdag 5 oktober 2018

We ontvangen je graag om 19.00 uur en gaan dan meteen van start. Omstreeks 21.30 uur zal het moment zijn dat we gezamenlijk gaan proeven.

Deze clinic kost 42,50 euro, inclusief het eten en een drankje bij de maaltijd.

Het is allemaal 'een stapje hoger', dus het is handig als je al wat ervaring hebt met koken.

Over Carin Peters:

De eerste tien jaar van haar werkzame leven heeft Carin in de horeca gewerkt als kok. Opgeleid als eerste restaurantkok, heeft ze in diverse Brabantse restaurants haar kookkunsten vertoond. De koksmuts ging daarna een tijd aan de wilgen, maar de passie voor koken bleef. Carin vindt het leuk om over koken en eten te vertellen en werkt graag thema’s uit om mensen iets te leren, waardoor ze nét wat meer durven te experimenten.