Koken met het Bier van Hier!

Wat is er mooier dan wonen in een dorp met een eigen brouwerij? In de clinic Koken met het Bier van Hier, leer je de culinaire kracht van dit streekproduct kennen. Voor ons Neerenaren is Lindeboom heel gewoon, daardoor vergeten we vaak dat het uniek is dat we hier nog beschikken over een eigen onafhankelijke brouwerij. Carin is dol op het Bier van Hier en laat je in deze workshop zien wat je met de verschillende bieren van Lindeboom kunt doen. Je staat met je neus boven de pannen te kijken hoe je met bier moet koken. Carin laat verschillende gerechten zien en je krijgt tips hoe je kunt variëren. Samen eten we de maaltijd en proeven we natuurlijk van het Bier van Hier...

In het najaar van 2017 hebben we een succesvolle workshop "Koken met het Bier van Hier" gehad. Nu gaan we nog een keer aan de slag met het Bier van Hier; andere gerechten en nieuwe recepten.

Vrijdag 23 november 2018

We ontvangen je graag om 19.00 uur en gaan dan meteen van start. Omstreeks 21.30 uur zal het moment zijn dat we gezamenlijk gaan eten en proeven!

Deze clinic kost 42,50 euro, inclusief het eten en verschillende soorten Lindenboom om te proeven.

Iedereen met interesse in koken kan deelnemen. Er is geen specifiek voorkennis vereist voor deze clinic.

Over Carin Peters:

De eerste tien jaar van haar werkzame leven heeft Carin in de horeca gewerkt als kok. Opgeleid als eerste restaurantkok, heeft ze in diverse Brabantse restaurants haar kookkunsten vertoond. De koksmuts ging daarna een tijd aan de wilgen, maar de passie voor koken bleef. Carin vindt het leuk om over koken en eten te vertellen en werkt graag thema’s uit om mensen iets te leren, waardoor ze nét wat meer durven te experimenten.