Christine’s geheimen; Brood de basis

Niets is lekkerder als de geur van versgebakken brood. En ja, dat kun je zelf! Deze middag gaat Christine vertellen hoe je thuis brood kan bakken. Waar moet je op letten? Waarom gebruiken we geen broodmachine? Met welke ingrediënten ga je aan de slag? Hoe kun je variëren? Samen met Christine ga je aan de slag en heb je na deze clinic voldoende vaardigheden om thuis zelf de handen uit de mouwen te steken.

Binnenkort

Om 14.00 start Christine met haar uitleg en omstreeks 17.00 is het slot.   

Deze clinic kost 32,50 euro, inclusief vlaai en koffie of thee.

Er is geen specifiek voorkennis vereist voor deze clinic.

Over Christine Nijssen:

Christine Nijssen wilde als kind al bakker worden. Met twee ooms die bakker waren en een moeder die wekelijks verse vlaai bakte, kreeg zij al vroeg een mooi voorbeeld. Christine vindt dat ze het mooiste vak van de wereld heeft. Samen met haar bakkers staat ze elke nacht op, om met veel liefde en vakmanschap het dagelijks brood te bakken. Natuurlijke, ‘levende’ grondstoffen vormen voor haar de inspiratie om ambachtelijke producten te maken.