Help... bijna Kerst!

Wil je dit jaar tijdens de Kerst goed beslagen ten ijs komen? Carin gaat je uitleg geven hoe je een kerstmenu kunt samenstellen waarmee je de stress in de keuken verminderd. Deze clinic is een perfecte voorbereiding voor kerst, maar ook zeker geschikt als je tips & trics wilt leren over hoe je makkelijk een diner voor gasten kunt bereiden. Deze middag is vooral theoretisch en je doet veel kennis op. Onderwerpen die aan bod komen: een menu samenstellen, planning in de keuken, 'mis en place', tafel opluisteren, handig in de keuken. Na deze middag zul je met meer zelfvertrouwen een (kerst)diner voorbereiden.

Zaterdag 8 december 2018

Om 14.00 start Carin met haar uitleg en omstreeks 17.00 is het slot.

Deze clinic kost 22,50 euro, inclusief vlaai en koffie of thee.

Iedereen met interesse in koken kan deelnemen, er is geen specifiek voorkennis vereist voor deze clinic.

Over Carin Peters:

De eerste tien jaar van haar werkzame leven heeft Carin in de horeca gewerkt als kok. Opgeleid als eerste restaurantkok, heeft ze in diverse Brabantse restaurants haar kookkunsten vertoond. De koksmuts ging daarna een tijd aan de wilgen, maar de passie voor koken bleef. Carin vindt het leuk om over koken en eten te vertellen en werkt graag thema’s uit om mensen iets te leren, waardoor ze nét wat meer durven te experimenten.