Altijd al meer willen weten over kruiden en specerijen? Deze clinic gaat Carin in op het specialistische gebruik daarvan: hoe kun je kruiden mixen en waarom worden bepaalde kruiden in gerechten gebruikt. Maar het zal ook gaan over de manieren waarop je het beste kunt variëren. Samen met Carin bereidt je tijdens deze workshop een paar gerechten, aan de hand waarvan je diverse technieken ziet. Met ruiken en proeven krijg je een basis om zelf thuis verder te experimenteren. Aan het einde van de bijeenkomst gaan we samen aan tafel en kunnen we de verschillende smaken proberen te onderscheiden en benoemen.
We ontvangen je graag om 13.30 uur en gaan dan meteen van start. Omstreeks 16.30 uur zal het moment zijn dat we gezamenlijk gaan proeven.
Deze clinic kost 39,50 euro, inclusief het eten en een drankje bij de maaltijd.
Er is geen specifiek voorkennis vereist voor deze clinic.
De eerste tien jaar van haar werkzame leven heeft Carin in de horeca gewerkt als kok. Opgeleid als eerste restaurantkok, heeft ze in diverse Brabantse restaurants haar kookkunsten vertoond. De koksmuts ging daarna een tijd aan de wilgen, maar de passie voor koken bleef. Carin vindt het leuk om over koken en eten te vertellen en werkt graag thema’s uit om mensen iets te leren, waardoor ze nét wat meer durven te experimenten.