Masterclass Wild

Een nieuwe workshop waarvan de inhoud nog moet worden vastgesteld. Maar we verklappen alvast dat we bijzonder ingenomen zijn met het feit dat Mathijs Joosten bij ons een masterclass wild wilt verzorgen.
Hoe wild wil jij het hebben? Mathijs is immers behalve restaurateur ook jager, hij verteld vol passie over de jacht, de ultieme natuurbeleving! En vervolgens wat kun je daar nu mee doen? Samen met Mathijs duiken we in de wilde keuken. De grondbeginselen van het koken met wild. Alsook tips en trucs om zelf "wild te koken"!

Zaterdag 10 november 2018

 We ontvangen je graag om 13.30 uur en gaan dan meteen van start. Het einde zal omstreeks 16.30-17.00 zijn.

  De kosten van deze bijeenkomst moet nog worden bepaald. Maar zijn inclusief het eten en een drankje bij de maaltijd.

  Het is allemaal 'een stapje hoger', dus het is handig als je al wat ervaring hebt met koken.

Over Mathijs Joosten:

Mathijs Joosten heeft Gastronomie gestudeerd aan de hotelschool in Hasselt. Sinds de zomer van 2012 runt Mathijs Joosten Eetcafé ’t Raodhoes. In het karakteristieke pand in het hartje van Neer wordt voornamelijk met duurzame, regionale, biologisch verantwoorde producten gekookt. Mathijs is behalve restaurateur ook jager en provinciaal bestuurslid junior jager Limburg bij de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging.